facebook  linkedin  instagram

  • NYHETER

  • 1

NYHETER

ACHEMA SPECIAL 2018

2018-09-12 | AFFÄRSNYHETER

Vi är glada att presentera vår broschyr som släpptes på utställningen Achema 2018 - den lyfter fram innovationer från hela KLINGER-gruppen. Läs till exempel om KLINGER Fluid Control på sidorna 8 och 9 där de presenterar BALLOSTAR® KHA-Double Block & Bleed.

Vi önskar dig trevlig läsning!

Läs mer...

GLAD SOMMAR!

2018-07-12 | AFFÄRSNYHETER

Vi önskar alla våra kunder, samarbetspartner, kollegor, leverantörer en underbar sommar med massor av sol, värme och glada upptåg!
Vi vill passa på att informera om att KLINGER Sweden håller öppet som vanligt hela sommaren.

Läs mer...

Samarbete, förtroende, fokus och öppenhet

2018-04-26 | AFFÄRSNYHETER

Engagerade och motiverade medarbetare är av yttersta vikt för oss, därför behöver vi veta vad våra medarbetare tycker. Vi har valt att använda oss av verktyget &frankly som ger en helt ny dimension till allt vad medarbetarenkäter heter, det är ett nytänkande, transparant verktyg som passar vår vision väl. 

&frankly är en molnbaserad tjänst som på ett innovativt sätt gör det möjligt att löpande ta pulsen på verksamheten och trigga organisationen i rätt riktning. Frågorna ställs med ett pulsat upplägg, veckovis, månadsvis eller vid enskilda tidpunkter och svaren ges i &Franklys app eller på webben. 

Ett av de viktigaste identifierade förbättringsområdena är förståelsen för våra mål och vår strategi. Vi har arbetat mycket med delaktighet och information under 2017 vilket medfört ett ökat engagemang och ambition från våra medarbetare. Ett annat ständigt fokusområde är vår arbetsmiljö, det viktigaste av allt är att alla trivs och mår bra på sin arbetsplats.

Läs mer...

UNDERHÅLLSMÄSSAN I GÖTEBORG

UNDERHÅLLSMÄSSAN I GÖTEBORG

2018-02-28 | AFFÄRSNYHETER 

Underhållsmässan, 13-16 Mars 2018 

Välkommen att besöka oss på Underhållsmässan 13-16 Mars!

Ni hittar oss i monter C04:32 – KLINGER PACKNINGAR

Läs mer...