company
KARRIÄR

Kundsupport

Vi ser gärna att du har jobbat inom ordermottagning/försäljning där du ägt hela affären.

 

Klinger Sweden AB söker en tekniskt intresserad person till vår kundserviceavdelning. Du kommer att arbeta i ett team om fyra personer varav en produktspecialist.

 

Arbetet är varierande och innebär bland annat kontakter med våra kunder, registrera order och svara på förfrågningar. Utöver det tillkommer till viss del inköp av produkter, leveransbevakning och registerhantering. Du kommer till stor del ha kontakt med alla anställda i det dagliga arbetet.

 

Vi tror att du är en social, ödmjuk och trevlig person som är noggrann, kvalitetsmedveten och gillar att jobba både självständigt och i team. Du har en stark drivkraft och kan arbeta uthålligt.

 

KLINGER är en etablerad och världsledande leverantör av lösningar inom tätning, vätskereglering och nivåmätning. Företaget grundades 1886 som ett familjeföretag och är känt som en pionjär inom tätningsteknik. KLINGER har en global kundbas och levererar pålitliga produkter över hela världen för användning inom petrokemi, kemi, industri, infrastruktur och transport.

KLINGER Group finns representerade i ca 60 länder och har 18 tillverkningsenheter världen över. KLINGER Group har ca 2400 medarbetare och hade 2019 en omsättning på ca 520 miljoner euro.

Kundsupport