products
KLINGER Sweden hälsar två nya medarbetare välkomna!

KLINGER Sweden hälsar två nya medarbetare välkomna!

Klinger Sweden Hälsar Två Nya Medarbetare Välkomna!

Klinger Sweden Hälsar Två Nya Medarbetare Välkomna!

2015-11-23 i Affärsnyheter

Under de senaste månaderna har KLINGER Sweden anställt två nya medarbetare. Vi vill passa på att hälsa dem varmt välkomna till oss.

Stefan Nilsson

I augusti 2015 började Stefan jobba hos KLINGER Sweden som Area Sales Manager för Norrland. Stefan är 43 år gammal och har tidigare arbetat som distriktschef hos Momentum industrial AB. Stefan utgår från vårt kontor i Örnsköldsvik.Stefan kommer i huvudsak att arbeta med att supporta våra återförsäljare samt agera Key account manager för våra större OEM kunder i distrikt Norrland.Vilka utmaningar ser Stefan i sitt arbete hos KLINGER?

Största utmaningen är att få våra distributörer trygga i att marknadsföra våra produkter. Höja intresset för KLINGER till slutkund och bli en stark samarbetspartner att lita på. Det finns en stor potential i Norrland och där ska vi plocka marknadsandelar genom att göra rätt saker. Våga utmana för att visa att vi är kundens bästa val.

Mikael Hägglund

Mikael är 34 år och arbetar sedan oktober 2015 som Key account manager på KLINGER Sweden. Han kommer närmast från Lesjöfors AB och en tjänst som Key account manager med huvudansvar för kunder som t.ex Siemens Industrial Turbo machinery, Atlas Copco och Bombardier. Har arbetat med produkter som bladfjädrar, tallriksfjädrar, lindade fjädrar etc.

Mikael kommer arbeta hos oss som Key account manager med ansvar för hela KLINGERS produktsortiment. Främsta fokus ligger i att utveckla våra befintliga OEM affärer

Vad ser Mikael fram emot i sitt arbete hos Klinger?

Att fördjupa relationen med befintliga Key Accounts, att stärka KLINGERs position på den svenska marknaden och vara det självklara valet av leverantör för planpackningar och hydrauliska tätningar.